Residència per gent gran a Barcelona

Nova Alegria, residència per gent gran a Barcelona i centre de dia

A Residència Nova Alegria tenim cura dels qui més vols com una gran família. Amb més de tres dècades d'experiència al sector geriàtric, a la nostra residència per gent gran a Barcelona estem preparats per assistir, de forma integral, a aquelles persones de la tercera edat que ja no estan en condicions de viure soles o que no poden ser ateses pels seus familiars com es mereixen o necessiten.

Oferim un servei social substitutori de la llar a persones que no tenen un grau d'autonomia suficient per realitzar les activitats de la vida diària. Ens adaptem a les necessitats i interessos dels usuaris, sempre amb un enfocament molt familiar. No establim límit horari per les visites i les famílies poden ajudar i donar de menjar als residents a l'hora del menjar i del sopar.

A la nostra residència per gent gran a Barcelona garantim una atenció integral als usuaris per optimitzar la seva qualitat de vida. Treballem perquè millorin o es mantinguin en el grau actual d'autonomia personal per la realització de les activitats de la vida diària, respectant les seves necessitats i els seus gustos.

També dirigim els nostres esforços per estimular i conservar les capacitats de cada usuari a les àrees funcional, cognitiva, motora i emocional durant el màxim de temps possible. Per a això, afavorim les relacions interpersonals i la participació en activitats grupals, millorem l'ocupació i el gaudiment del temps lliure, potenciem l'autoestima i promovem les relacions familiars.

Residència per la tercera edat a Barcelona

Nova Alegria, residència per la tercera edat a Barcelona, l´Eixample

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Residencia Nova Alegria

  Gran Via de les Corts Catalanes, 420,
Barcelona, 08015, (Barcelona)

  93 425 24 90

Acreditacions

Residència Nova Alegria Residència Assistida nº S05581
Residència Nova Alegria Centre de Dia nº S05582

 

Horaris

Horari lliure de visites

Cercador